Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Inchiriat Cluj Persoane Fizice

Case De Inchiriat Cluj Persoane Fizice. Apartamente/garsoniere vanzare (2385) apartamente/garsoniere inchiriere (994) case vanzare (862) case de inchiriat (80) terenuri (676) birouri/spatii comerciale (180) hale/spatii industriale (42) servicii imobiliare (21) Am găsit 3 anunțuri în case si vile de inchiriat din judetul cluj. Dormitor,bucatarie,baie,camera de zi cu zona de luat masa. Bucatarie,, baie, doua holuri, balcon. Persoana fizica garsoniere de inchiriat din cluj napoca;

Consultanta imobiliara, inchirieri si vanzari de apartamente, case, spatii si terenuri, consultanta juridica si financiara, administrare imobile. Apartamente cu 4 camere de inchiriat din cluj napoca; Geamuri termopan, usa de siguranță, parchet. Construcție de caramida, situat in rogerius, la etajul 1 din 4. Apartamentul dispune de 68 mp utili și de o terasă de 20 mp,iar compartimentarea acestuia este urmatoarea:

Inchiriere Case Vile Duplexuri Cluj Direct De La Proprietar Fara Comision
Inchiriere Case Vile Duplexuri Cluj Direct De La Proprietar Fara Comision Source from : https://www.proprietaticluj.ro/inchiriere-case
Descopera 346 case de inchiriat cu cel putin 1 in camera, de la cluj (judetul). Inchirieri apartamente, oferte imobiliare publicate de persoane fizice si agentii imobiliare Apartamentul dispune de 68 mp utili și de o terasă de 20 mp,iar compartimentarea acestuia este urmatoarea: Apartament 3 camere in zona centrala. Aceasta case de inchiriat construita pe un teren de 1 100 m², are 410 m² suprafata utila si 492 m² suprafata construita.

Apartamente cu 2 camere de inchiriat din cluj napoca;

Descopera 346 case de inchiriat cu cel putin 1 in camera, de la cluj (judetul). Bucatarie,, baie, doua holuri, balcon. Vânzări apartamente iași persoane fizice Vanzare, cumparare, inchiriere pentru toate tipurile de proprietati: Apartamente cu 4 camere de inchiriat din cluj napoca;

Recunoscuta ca o agentie imobiliara cu o viziune indrazneata si o echipa capabila, firma noastra isi ofera serviciile in urmatoarele directii: Vrem doar să îţi spunem că această căutare cu peste 5000 de anunţuri va genera foarte multe notificări pe zi. Persoana fizica garsoniere de inchiriat din cluj napoca; Consultanta imobiliara, inchirieri si vanzari de apartamente, case, spatii si terenuri, consultanta juridica si financiara, administrare imobile. În această pagină poți trece în revistă aproape 200.000 de anunțuri cu apartamente, garsoniere, case, vile, terenuri, birouri și/sau spații comerciale.desigur, nu e nevoie să răsfoiești cele aproape 5.000 de pagini de anunțuri.

Vanzare Casa Vila 4 Camere In Cluj Napoca 120 Mp Romanian Real Estate
Vanzare Casa Vila 4 Camere In Cluj Napoca 120 Mp Romanian Real Estate Source from : https://www.romanian.realestate/proprietate/5167070/casa-borhanci-persoana-fizica-vind-casa-cu-c-f
Vrei să vezi toate proprietățile oferite spre vânzare, pe homezz.ro? Inchirieri apartamente, oferte imobiliare publicate de persoane fizice si agentii imobiliare Vanzare, cumparare, inchiriere pentru toate tipurile de proprietati: Consultanta imobiliara, inchirieri si vanzari de apartamente, case, spatii si terenuri, consultanta juridica si financiara, administrare imobile. Vânzări apartamente iași persoane fizice

Persoana fizica vă propun spre închiriere un apartament deosebit in vila, cu 2 camere situat în cartierul europa,zona de case,cluj napoca.

Conform agentia imobiliara umbrella estate principalele calitati ale apartamentului sunt conducta de gaze naturale, electricitate, canalizare. Apartament 3 camere in zona centrala. Consultanta imobiliara, inchirieri si vanzari de apartamente, case, spatii si terenuri, consultanta juridica si financiara, administrare imobile. Aceasta case de inchiriat construita pe un teren de 1 100 m², are 410 m² suprafata utila si 492 m² suprafata construita. Dormitor,bucatarie,baie,camera de zi cu zona de luat masa.

Persoana fizica apartamente de inchiriat din cluj napoca; Persoană fizică închiriez apartament 2 cam. Inchiriem casa cu 4 camere in dej. Cea mai mare baza de date cu apartamente de inchiriat cluj. Vrei să vezi toate proprietățile oferite spre vânzare, pe homezz.ro?

2zu3u7ql Huvkm
2zu3u7ql Huvkm Source from : 1 day ago
Recunoscuta ca o agentie imobiliara cu o viziune indrazneata si o echipa capabila, firma noastra isi ofera serviciile in urmatoarele directii: Persoana fizica vă propun spre închiriere un apartament deosebit in vila, cu 2 camere situat în cartierul europa,zona de case,cluj napoca. Construcție de caramida, situat in rogerius, la etajul 1 din 4. Apartamente cu 3 camere de inchiriat din cluj napoca; Persoană fizică închiriez apartament 2 cam.

Căutare cu prea multe anunţuri!

Date de contact oradea, n. Dam in chirie casa cu 4 camere in zona centrala a dejului. Apartamentul dispune de 68 mp utili și de o terasă de 20 mp,iar compartimentarea acestuia este urmatoarea: Apartamente de inchiriat 🏢 cluj 🌍 imobiliare homezz.ro. Inchiriere apartament • 2 camere • 38m 2.

Posting Komentar untuk "Case De Inchiriat Cluj Persoane Fizice"