Paste Cu Ciuperci Si Sunca
Paste Cu Ciuperci Si Sunca
Ceapa alba 3 buc de marime medie, sunca/pastrama 150 g, ciuperci albe proaspete 400 g puteti sa folositi si ciuperci din conserva, faina alba 1 linguri nu mai mult, deoarece se va ingrosa sosul, catei de usturoi 3 buc, paste 350 g, oregano 1 lingurite. Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Sunt pline de sos, sunca si ciuperci. Ca orice reteta de paste. 250 g paste lungi (spaghetti) 100 g ceapa 350 g ciupeci 200 gr smantana ulei de masline sare, piper.
Le puteti folosi pe oricare dintre ele pentru a prepara paste cu sunca si ciuperci, eu am ales penne pentru ca sunt paste scurte si retin foarte bine sosul. Daca ati facut paste proaspete, in functie de grosimea lor, timpul de fierbere ar trebui prelungit. 200 grame paste, cantarite nefierte 200 grame sunca 200 grame ciuperci 1 ceapa 2 catei de usturoi 100 ml smantana 50 grame gorgonzola cu mucegai cascaval busuioc sare, piper mod de preparare:
Mod de preparare pentru reteta de paste cu sunca si ciuperci.
Ca orice reteta de paste. 500 g pasta in forma de fontite tricolore. Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Adica un fel de pizza prosciutto funghi dar care are paste in loc de aluat. Sunt pline de sos, sunca si ciuperci. Mod de preparare paste cu ciuperci, sunca si smantana.
Asa prefer la orice fel de paste. Se incinge 1 lingura de ulei de masline. Priviti cat de cremoase sunt!
Se pun ciupercile (daca sunt mari se gustul cu sare, piper, turmeric si se lasa sa dea in clocot;
Peste pastele fierte punem sosul si le omogenizam bine. Mod de preparare pentru reteta de paste cu sunca si ciuperci. Paste cu sos de rosii,ciuperci si masline 300 gr sunca/pastrama/kaizer o cutie ciuperci feliate sau 250 gr ciuperci proaspete
Ca orice reteta de paste. Mod de preparare pentru reteta de paste cu sunca si ciuperci. 200 grame paste, cantarite nefierte 200 grame sunca 200 grame ciuperci 1 ceapa 2 catei de usturoi 100 ml smantana 50 grame gorgonzola cu mucegai cascaval busuioc sare, piper mod de preparare:
Ingrediente necesare pentru a prepara paste cu sunca, ciuperci si smantana (3 portii): Se curata ciupercile si se indeparteaza piciorusuele.ceapa tocata marunt se caleste in ulei,se adauga sunca taiata cuculete si piciorusele de la ciuperci feliate.se pun pastele fierte si tocate marunt si se lasa 20 minute la foc mediu.cu amestecul obtinut se umplu ciupercile care se lasa 30 minute la cuptor. Daca ati facut paste proaspete, in functie de grosimea lor, timpul de fierbere ar trebui prelungit.
Se pun pastele la fiert impreuna cu apa cu sare, separat se taie bucati ceapa, sunca si.
Se pun pastele fierte in. Intre timp taiem sunca fasii subtiri. Priviti cat de cremoase sunt!
Posting Komentar untuk "Paste Cu Ciuperci Si Sunca"