Chec Cu Dulceata De Visine
Chec Cu Dulceata De Visine
Cand fructele plutesc in tot siropul, pana la. Acest desert este o combinatie perfecta de fructe de padure proaspete si mango dulce, dar se poate face cu orice fructe de sezon.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Este desertul perfect pentru a fi impartit cu prietenii, familia si cei dragi. 4 kg de visine curatate de samburi. 10 minute timpul de gtire:
Dulceata de visine este o reteta din cartea silviei jurcovan, o reteta de baza pe care o puteti folosi si la alte mod de preparare reteta dulceata de visine. Cand dulceata de visine este gata, o puneti fierbinte in borcane sterilizate si le inchideti bine. Am o mare problema cu asa zisele dulceturi de.
Intoarceti borcanele cu fundul in sus si lasati asa 10 min.
1/2 lingurita carbonat de sodiu. Ele rezista si 10 ani. Visinele se spala si curata de samburi.
4 kg de visine curatate de samburi. Imi place dulceata de visine pe paine cu unt si eventual cu un ceai. Dulceata de visine de casa are o aroma unica!
Mixam ouale intregi cu un varf de cutit de sare, apoi adaugam zaharul si mixam bine pana acesta se topeste. Acest chec cu visine este special pentru ca are o istorioara de familie si imi aminteste de perioada in care eram tinara casatorita si abia experimentam in bucatarie. Despre dulceata de visine nu cred ca e nevoie sa va mai spun nimic, e de departe cea mai iubita, cea mai populara reteta de dulceata.
Aici vorbim un pic de munca de chinez, in sensul ca este imperios sa scoatem samburii de la visine.
Nu sunt obisnuita sa mananc nimic foarte dulce si in. Perfect ar fi sa le tineti peste noapte. Eu am avut 1,5 kg visine, am facut dulceata treptat pentru ca nu am rabdare la cules si scos samburii (cred ca am.
Nu se compara cu cea din comert. Mod de preparare cand nu se mai formeaza spuma, se adauga zeama de la o lamaie. La micul dejun langa o cana de lapte, intinsa pe o felie de paine cu unt, la o sueta cu prietenele, servita alaturi de un pahar de apa rece, in clatite sau prajituri.
Anul asta am pregatit doar un soi de dulceata si anume de cirese cu visine dar inca nu au intrat zilele in sac.metoda pe care o folosesc eu functioneaza bine la majoritatea fructelor iar dulceata are o aroma minunata de fructe si nu de. Mixam ouale intregi cu un varf de cutit de sare, apoi adaugam zaharul si mixam bine pana acesta se topeste. Este foarte important sa nu fierbem mult dulceturile si gemurile borcanele cu dulceata de visine pot merge pe raftul din camara.
Visinele se spala si curata de samburi.
Visinele se spala si se curata de codite. 300 gr biscuiti simpli, 200 gr nuca, 500 gr rahat, 1 canita apa, 50 gr nuca cocos, 50 gr fructe goji, jumatate borcan dulceata visine (aprox 200 gr), 3 lg cacao, 1 lg cacao pt ornat. Cu un burete sau cu un servet umezit curat, stergem marginile cratitei, pentru ca aceste eventuale particule de pe marginea cratitei se pot carameliza pot da o culoare maronie dulcetii cheesecake.
Posting Komentar untuk "Chec Cu Dulceata De Visine"