Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Scump Telefon Din Lume

Cel Mai Scump Telefon Din Lume

Topul celor mai scumpe telefoane mobile din lume trebuia să fie dominat, evident, de modelele apple. Un om de afaceri din australia, obisnuit cu aurul lucrand de multi ani in industria extractila a pretiosului element, a facut o comanda incredibila unui bijutier din anglia.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cel mai scump telefon din lume. In mare parte cea mai majora diferenta este capacul din spate de la acumulator care este. …insa niciunul dintre aceste noi telefoane nu se poate compara cu cele din urmatoarea lista, a celor mai scumpe telefoane din lume.

To 10 Cele Mai Scumpe Telefoane Mobile Din Lume 2019 Update
vizitati articolul complet aici : https://ilovesamsung.ro/top/cele-mai-scumpe-telefoane-mobile-din-lume/
Cartea recordurilor a certificat acest telefon pe 29 ianuarie 2008. Acest telefon mobil are o greutate 166 grame. Telefon , numar de telefon , cel mai scump numar de telefon.

El costa 5 milioane de lire sterline si poarta numele de iphone 4diamond rose.

Este ornat cu diamante, există 136 de diamante de 7,1 carate.telefonul are o greutate de 271 grame. Pe acest telefon sunt montate 138 de diamante, ceea ce il face sa valoreze 2,4 milioane de dolari. Telefonul mobil este mai valoros decât relaţiile cu prietenii sau familia.

Receptorul este acoperit în mai mult de 500 de diamante individuale în valoare totală de 100 de carate și este livrat cu două diamante interschimbabile care se încadrează peste butonul „acasă. Doar pentru 22,99 va recomand sa cumparati. Acest telefon mobil are o greutate 166 grame.

Cum De A Face Cel Mai Scump Smartphone Din Lume
vizitati articolul complet aici : https://ro.shofon.net/post/728885/
Vă prezentăm cele mai scumpe telefoane din lume care nu excelează deloc în caracteristici cât în materialele din care sunt făcute sau împodobite. Al doilea telefon cel mai scump din lume gold sticker iphone a fost lansat în 2009 cu cea mai recentă caracteristică 3g. Cel mai scump telefon din lume este acoperit cu aur alb de 18 k si 1.800 de diamante totalizand 120 k.

Vom analiza cele mai scumpe telefoane cu buton din lume și vom spune multe despre ele.

Cel mai scump telefon mobil din lume este un terminal iphone 3gs care are o carcasă din aur pe care au fost încrustate nu mai puţin de 190 de diamante. Are culoarea roz, carcasa de aur incustrata cu 500 de diamante. Am sa va arat in cele ce urmeaza cateva dintre cele mai scumpe telefoane mobile din lume in caz ca nu stiti pe ce sa aruncati banii sau poate vreti sa este un telefon realizat de catre alessandro savelli, un designer din elvetia.

Este ornat cu diamante, există 136 de diamante de 7,1 carate.telefonul are o greutate de 271 grame. Are culoarea roz, carcasa de aur incustrata cu 500 de diamante. Telefon , numar de telefon , cel mai scump numar de telefon.

Partea De Sus Cele Mai Scumpe Din Lume De Telefoane Mobile
vizitati articolul complet aici : https://ro.congo-mbclub.org/post/683987/
Designerul de lux stuart hughes a lucrat zece luni pentru a crea cel mai scump telefon mobil din lume. Are culoarea roz, carcasa de aur incustrata cu 500 de diamante. Jsc ancort company şi peter aloisson au prezentat cel mai scump telefon mobil din lume care costă nici mai mult nici mai puţin de 1.3 milioane $.

Vertu signature cobra, pe locul cinci între cele mai scumpe telefoane din lume.

Este un model unic în lume şi are încrustate pe laterale şi pe sigla apple nu mai puţin de 500 de diamante. Are un ecran de 3,5 inch cu corning gorilla glass cu protecție oleofobă. Renumitul bijutier din austria peter aloisson este creatorul acestui telefon.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Scump Telefon Din Lume"