Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa Stavros 2 Mai

Casa Stavros 2 Mai

47 camere duble si 3 camere triple. Casa stavros se află în stațiunea 2 mai de pe malul mării negre și oferă o piscină sezonieră în aer liber, facilități de grătar și un loc de joacă pentru copii.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Elke kamer in dit pension is voorzien van airconditio. • 610 просмотров 6 лет назад. Cea mai buna optiune de cazare pe litoral si cazare la mare, cu cele mai bune oferte din 2019.

Casa Stavros Vama Veche Oferte De Cazare La Casa Stavros Vama Veche 2021
vizitati articolul complet aici : https://paradistours.ro/oferta-casa-stavros.html
20% discount pentru orice rezervare de minim 5 nopti efectuata pana pe 31 martie. 47 camere duble si 3 camere triple. Cel mai nou si frumos loc de cazare din zona 2 mai / vama veche va asteapta la 7 minute de plaja cu 50 de camere duble, piscina exterioara si pool bar.

Every room at this guest house is air conditioned and is in 2 mai, la 700 m de plaja, reamenajata complet in 2017, casa stavros te asteapta cu aer de grecia, piscina si plaja privata.

Esmahan sultan camisi, daireye yaklaşık 2.9 km ve mihail kogalniceanu uluslararasi havaalanına 80 km uzaklıktadır. Elke kamer in dit pension is voorzien van airconditio. Hotel casa stavros este situat in centrul statiunii 2 mai, la o distanta de aproximativ 700 m de plaja.

2 zimmern 13 und 17 m². Bunoiu 260, 2 mai, 2 mai, 907161, romania. 20% discount pentru orice rezervare de minim 5 nopti efectuata pana pe 31 martie.

Casa Stavros 2 Mai Booking Deals Photos Reviews
vizitati articolul complet aici : https://www.agoda.com/casa-stavros/hotel/2-mai-ro.html
Cel mai nou si frumos loc de cazare din zona 2 mai/vama veche. 260, 907161, 2 mai, constanta, romania. 50 de camere in 2 mai.

Casastavros ⭐ , romania, 2 mai, str.

Are in total 50 camere: Offering a seasonal outdoor pool, casa stavros is set in 2 mai, in the black sea area. Oferind o piscină sezonieră în aer liber, casa stavros vila casa stavros are o capacitate de cazare de 100 locuri, repartizate in 50 camere.

50 de camere in 2 mai. Hotelul este localizat in centrul statiunii 2 mai, la o distanta de aproximativ 700m de plaja. Mit einem saisonalen außenpool erwartet sie das casa stavros in 2 mai, im gebiet des schwarzen meeres.

Casa Stavros Cel Mai Frumos Loc De Cazare In 2 Mai Vama Veche
vizitati articolul complet aici : https://www.casastavros.ro/
In der unterkunft lädt eine bar zum. 20% discount pentru orice rezervare de minim 5 nopti efectuata pana pe 31 martie. 47 camere duble si 3 camere triple.

47 camere duble si 3 camere triple.

Casa stavros se află în stațiunea 2 mai de pe malul mării negre și oferă o piscină sezonieră în aer liber, facilități de grătar și un loc de joacă pentru copii. Cel mai nou si frumos loc de cazare din zona 2 mai/vama veche 50 de camere in 2 mai. Contact direct cu proprietarul si rezervare fara comision.

Posting Komentar untuk "Casa Stavros 2 Mai"