Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Intrebari De Logica Pentru Copii

Intrebari De Logica Pentru Copii

Daca mami ar fi faimoasa, pentru ce ar fi? La sfârșitul unui banchet 10 persoane dau mâna unul cu celălalt.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Aceștia fac un tragic accident rutier. Aşadar, să începem testul de inteligenţă amuzant: Ce obiect a folosit pentru a se ridica la lustra si a se spinzura ?

Teste Iq Kidibot Bătăliile Cunoașterii
vizitati articolul complet aici : https://www.kidibot.ro/category/teste-IQ/?sort_quizes=solve
Răspunde la cele mai funny întrebări, dar fii atent la capcane! Tatăl moare pe loc, copilul ajunge în stare de urgență pe masa de operație. O selecție de întrebări de logică pentru copii și maturi.

Găsiți imaginea care urmează în mod logic.

10 întrebări de logică care la prima vedere par simple, însă îți vor da multe bătăi de cap , pentru cei nerăbdători. Raspunde la noua intrebari de logica si vezi daca te numeri printre cei mai inteligenti oameni. Ana, irina, nina şi alină.

Va prezentam in continuare cateva intrebari de logica care va pot pune pe ganduri. Îți propunem un set de 28 întrebări de perspicacitate, unele mai simple, altele mai complicate! Acasa » ca să știm » întrebări capcană, întrebări de logică, întrebări inteligente.

Teste Iq Kidibot Bătăliile Cunoașterii
vizitati articolul complet aici : https://www.kidibot.ro/category/teste-IQ/?sort_quizes=solve
(dacă nu va ploua) 10.de care completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica Îți propunem un set de 28 întrebări de perspicacitate, unele mai simple, altele mai complicate! Iată șase întrebări de logică la care adulții răspund destul de greu, chiar dacă soluțiile sunt atât de simple, încât orice copil le poate găsi.

Esti aici:home » pentru copii » utile copii » cultura generala » 5 întrebări de logică.

Ana, irina, nina şi alină. O selecție de întrebări de logică pentru copii și maturi. Afla care sunt intrebarile la care raspund corect doar geniile.

Dacă nu crezi asta, încearcă să răspunzi la întrebările de logică de mai jos. Care este continuarea logică a șirului. Tatăl mariei are cinci fete:

Intrebări Pentru Copii De 6 7 Ani Anideșcoală Ro
vizitati articolul complet aici : https://anidescoala.ro/divertisment/distractie/teste/teste-de-cultura-generala/intrebari-pentru-copii-de-6-7-ani/
O selecție de întrebări de logică pentru copii și maturi. Intrebari de logica pentru copii. Joi, 28 ianuarie 2016, 18:31 actualizat joi, 28 ianuarie 2016, 18:54.

Un roman care trăieşte în bucuresti poate fi înmormântat la chisinau?

La sfârșitul unui banchet 10 persoane dau mâna unul cu celălalt. 10 întrebări de logică care la prima vedere par simple, însă îți vor da multe bătăi de cap , pentru cei nerăbdători. Întrebările capcană au nevoie de atenție sporită, dar și de un zâmbet.

Posting Komentar untuk "Intrebari De Logica Pentru Copii"